Pronađi članak:

14. 4. 2021.

iPhone zauzeo 6 mesta na listi 10 najprodavanijih pametnih telefona za početak 2021Apple iPhone zauzeo je šest mesta na listi deset najprodavanijih pametnih telefona za januar 2021, izveštava Counterpoint Research.Apple iPhone 12 predvodio je listu, a slede iPhone 12 i iPhone 12 Pro Max. Ova tri modela iPhone 12 doprinela su 71% ukupne prodaje kompanije Apple za mesec. Potražnji je doprinela potreba za nadogradnjom 5G sistema u okviru iOS baze, što je, uz snažne promocije mobilnih operatera, rezultiralo snažnom prodajom iPhone 12 serije. Pored toga, Apple je lansirao novu iPhone seriju kasnije od uobičajenog datuma, što je rezultiralo velikom potražnjom za ovim modelima prelivanjem u januar.

Gotovo jedna trećina prodaje Apple-ovog iPhone-a 12 dolazi iz SAD-a zbog snažnih promocija mobilnih operatera i ogromne 5G potražnje. iPhone 12 Pro Max bio je najprodavaniji model u SAD-u, a stariji modeli poput iPhone SE i iPhone 11 takođe su dobro prošli.

iPhone 12 mini takođe se našao na listi, ali je sledio ostale modele iPhone 12 i iPhone 11.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: