Pronađi članak:

19. 4. 2021.

iPhone 13: Novi urez vs. stari ureziPhone 13 će po svemu sudeći zaista doneti redukovani urez na vrhu ekrana koji će ipak otkidati nešto manje od statusne trake. Koliko tačno manje, otkrivaju fotografije navodnog prednjeg stakla iPhone 13 uređaja.

U pravilu se traži veći, no ne i kad je urez u zaslonu u pitanju. Notch na vrhu ekrana Appleovih iPhone  telefona nije se menjao od njegova uvođenja modelom iPhone X 2017.U njemu je štošta toga bitnog. Tu su mu selfie kamera, dosta senzora za Face Unlock, zvučnik, mikrofon, senzor blizine i ambijentalnog osvjetljenja. Fali samo toster.

Apple će kako stvari stoje reorganizacijom sadržaja, taj notch uspeti da učini nešto manjim. Najvažniji potez je pomeranje zvučnika odnosno slušalice poziva na vrh.

Na fotografijama vidimo koliko će to notch iPhone 13 modela biti manji od aktualnog. Nije puno ali dušu veseli.

Ukidanje notcha u potpunosti pričekaćemo do iduće godine. Tada bi iPhone 14 navodno trebalo da dobije rupicu u ekranu i čitač otisaka ispod ekrana.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: smartphonehr

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: