Pronađi članak:

3. 8. 2021.

Apple planira da do novembra 2022. godine kompletira prelazak na Apple Silicon



Kada je Apple prvi put najavio planove o prelasku sa Intel čipova na Apple Silicon, kompanija je istakla da očekuje da će ta tranzicija bita obavljena u rasponu od dve godine. Do sada, Apple je načinio značajan napredak u prebacivanju nekih od svojih računara sa niskom potrošnjom na Apple Silicon.

Prema navodima Marka Gurmana iz Bloomberga, Apple će biti veoma blizu toga da ispuni sopstveni cilj, a tvrdi da se očekuje da kompanija ovu tranziciju u potpunosti okonča do novembra 2022. godine.



Gurman tvrdi da će ovaj plan objave uključivati i Mac Pro, za koji se nedavno sugerisalo da će nastaviti da koristi Intel procesore. Moguće je da će Mac Pro biti ponuđen u dve konfiguracije, ali za sada se radi samo o nagađanjima.

Glasine sugerišu da Apple sprema MacBook Pro refresh za ovu godinu, koji će uključivati nove 14-inčne i 16-inčne laptopove sa M1X čipsetom. Nakon ovoga, ostaju samo 27-inčni iMac i Mac Pro, jer je sve ostalo več nadograđeno na M1 čipset.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: