Pronađi članak:

31. 8. 2021.

Apple pokreće program zamene zvučnika na iPhone 12 modelima zahvaćenim ovim problemom



Određeni broj korisnika iPhone 12 i iPhone 12 Pro uređaja prijavljuje probleme sa gornjim zvučnikom tokom telefonskih poziva. Apple je upravo pokrenuo program besplatne zamene spornog modula. Evo ko se sve uklapa u program.

Apple je dakle utvrdio da "vrlo mali" broj korisnika modela iPhone 12 i iPhone 12 Pro imaju problema sa gornjim zvučnikom za vreme telefonskih poziva.



Nevolje su navodno utvrđene samo na tim modelima i to onim proizvedenim u periodu između oktobra 2020. i aprila 2021.

Kompanijin program besplatne popravke po ovom pitanju, odnosi se dakle samo na ta dva modela iz tog perioda. iPhone 12 mini i iPhone 12 Pro Max nisu pokriveni.

Kad pogledate iPhone 12 i iPhone 12 Pro jedan do drugoga sasvim je jasno zašto ta dva modela dele dotični problem. Izuzev kamera na leđima i okvira od nerđajućeg čelika u odnosu na mat aluminijum obične 12-tice, identični su. Imaju iste ekrane, isti dizajn pa verovatno i isti gornji zvučnik.

Ukoliko vam se događa da ako na iPhone 12 i iPhone 12 Pro iz slušalice za vreme telefonskih poziva nema nikakvog zvuka, vrlo izgledno imate pravo na besplatanu popravaku.

U tom se slučaju potrebno je da se javite ovlašćenom Apple serviseru ili distributeru, koji će vas uputiti na pravu adresu.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: