Pronađi članak:

25. 8. 2021.

Uskoro stiže WhatsApp za iPad



WhatsApp za iPad bi konačno mogao stići nakon dugo godina čekanja. Proteklih nekoliko meseci Facebook je radio na kompatibilnosti sa više uređaja, a sam Mark Zuckerberg već je nagovestio da aplikacija zaista dolazi na Apple-ov tablet, a sada postoji još dokaza o tome.

Prema uvek pouzdanom WABetainfo sajtu, WhatsApp konačno radi na više uređaja, a korisnici će moći da koriste iPad kao novi povezani uređaj.





Na web stranici se kaže da su čak i Android tableti planirani da podržavaju funkcije više uređaja na WhatsApp-u za Android. Za sada Facebook priprema lansiranje podrške za više uređaja za do četiri uređaja i jedan pametni telefon.

Iz WhatsApp-a u intervjuu za TechRadar kažu da će ova funkcija omogućiti ljudima da koriste VhatsApp „bez potrebe za povezivanjem telefona:“

„Više uređaja znači da će korisnici imati istu funkcionalnost koja je dostupna u trenutnim javnim verzijama WhatsApp Web, Desktop i Portal, samo bez potrebe za povezivanjem telefona. Naša mogućnost više uređaja odmah čini iskustvo boljim za ljude koji koriste Desktop/Web i Portal. Takođe će omogućiti da se vremenom doda podrška za više vrsta uređaja."




Osim kompatibilnosti sa više uređaja, korisnici će moći da ostanu povezani sa WhatsApp-om čak i bez telefona u blizini ili kada im pametni telefoni ostanu bez baterije. Sada, prema WABetaInfo sajtu, WhatsApp razvija verziju aplikacije za iPad i „ona će biti objavljena u budućem ažuriranju“.

Oni objašnjavaju da će ovo biti izvorna aplikacija koja radi nezavisno od vašeg iPhone-a, a oni koji testiraju WhatsApp beta moći će da koriste aplikaciju na iPad-u u sledećem ažuriranju.

I ne samo to, aplikacija je već poslala još jedno ažuriranje na TestFlight beta. Sa verzijom 2.21.170.12, WhatsApp redizajnira podatke za kontakt na iOS-u za poslovne kontakte. Ovo ažuriranje će učiniti jasnije informacije o poslovnom računu, kao i olakšati slanje poruka, pozive ili deljenje kontakata.

Jeste li uzbuđeni što isprobavate WhatsApp na iPad-u? Da li bi ovo bio nagoveštaj da bi sledeća aplikacija koja stiže na iPad mogao biti Instagram? Recite nam šta mislite u odeljku za komentare ispod.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: