Pronađi članak:

13. 8. 2021.

WhatsApp konačno dobija mogućnost sinhronizacije backupa između iOS-a i Android-a



WhatsApp, iako najpopularniji chat servis na svetu, i dalje ima mnoga ograničenja. Jedno od njih je i nemogućnost sinhronizacije backupa između iOS i Android uređaja. Međutim, dolazak ove funkcije se već dugo najavljuje, a sada je napokon počela i da dobija svoj konačni oblik.

Tokom predstavljanja Samsung/a Galaxy Z Fold 3 i Galaxy Z Flip 3, najavljeno je da će ovo biti prva dva uređaja koja će moći primiti backup sa iPhone-a. Dakle, ukoliko se odlučite sa iPhone-a da pređete na Android, to ćete u početku moći učiniti samo na ova dva Samsung-a.



Naravno, Samsung je sebi ovde osigurao određenu ekskluzivu, ali ona neće trajati večno. Ubrzo nakon toga i drugi uređaji, konkretno, oni sa Android-om 10 i višim verzijama, moći će da razmeni WhatsApp backup sa iPhone-om.

Prema trenutno dostupnim informacijama, razmena će se vršiti isključivo putem Lightning -> USB-C kabla, dakle ne i preko interneta. Kako će to u praksi funkcionisati, saznaćemo uskoro. Pretpostavljamo da će ova mogućnost širem spektru uređaja biti dostupna kroz nekoliko nedelja.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: