Pronađi članak:

14. 11. 2021.

Neovlašćeni servisi mogu da odahnu, Apple odlučio da im olakša zamenu ekrana na iPhone-u 13Pre par dana se otkrilo da će neovlašćeni serviseri za uspešnu zamenu ekrana na iPhone-u 13, trebati da znaju da mikro leme i delikatno premeste mali mikrokontroler sa originalnog ekrana na novi, jer u suprotnom Face ID neće funkcionisati.

Apple je, očekivano, omogućio ovlašćenim servisima pristup softveru pomoću kojeg iPhone 13 može prihvatiti novi ekran sa nekoliko klikova miša, što je ubrzo podiglo veliku prašinu, pa se kompanija sada odlučila predomisliti.

Naime, Apple je najavio za The Verge da će izbaciti softversko ažuriranje koje će srediti situaciju, pa se od servisera više neće zahtevati premeštanje mikrokontrolera kako bi Face ID normalno radio nakon zamene ekrana.

Trenutno nije poznato kada će ovo softversko ažuriranje postati dostupno, ali u svakom će slučaju neovlašćenim serviserima laknuti.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: