Pronađi članak:

22. 1. 2022.

Apple više ne isporučuje bezbednosne zakrpe za iOS 14Apple je ostao bez bezbednosnih zakrpa za iOS 14 i kompanija potvrđuje da je stav koji je zauzeo u junu bio samo privremena mera, kažu iz Apple za ArsTechnica.

Prošlog juna, Apple je korisnicima iPhone-a ponudio grejs period da odlože neizbežno ažuriranje na iOS 15/iPad OS 15. Kada je iOS 15 lansiran u oktobru, korisnicima bi bila data opcija da ostanu na iOS-u 14 ili odmah dobiju novo ažuriranje. Oni koji su odlučili da ostanu na iOS 14, trebalo je da nastave da dobijaju kritične bezbednosne zakrpe.Apple je prvobitno rekao da će ova funkcija biti na „određeno vreme“, ali Apple nikada nije precizirao kada će prestati da nudi bezbednosne zakrpe za iOS 14. Poslednje ažuriranje iOS 14 bilo je iOS 14.8.1, ali to više nije opcija za one na prethodnoj verziji iOS-a 14 i od korisnika se sada traži da pređu na najnoviju verziju iOS-a 15.2.1.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: