Pronađi članak:

21. 1. 2022.

Apple ukinuo "noise cancellation" funkciju na iPhone 13 modelima



Apple podrška je zvanično potvrdila da iPhone 13 serija nema poništavanje pozadinske buke poziva, funkciju koja je bila dostupna na prethodnim iPhone uređajima više od jedne decenije. Novi 9to5Mac izveštaj piše da funkcija pristupačnosti koja smanjuje ambijentalnu buku tokom telefonskih poziva kada slušalicu držite na uhu, više nije podržana na seriji iPhone 13.

Nema detaljnijeg objašnjenja zašto je ova funkcija uklonjena iz serije 13, što to znači da će svi telefonski pozivi ostati bez funkcije poništavanje pozadinske buke osim ako nemate druge hardverske uređaje poput slušalica koje dolaze sa ugrađenim poništavanjem buke.





Zanimljivo je da Apple ne nudi poništavanje buke telefona na svojim najnovijim uređajima, uprkos činjenici da telefoni imaju hardverske mogućnosti u vidu sistema sa više mikrofona.

Da li je ovo samo običan previd ili još jedna opcija koja će vas naterati da izdvojite još novca i kupite i slušalice (iako vam možda i nisu potrebne), procenite sami.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: