Pronađi članak:

21. 1. 2022.

iPhone SE+ 5G navodno dolazi krajem aprila ili početkom maja



Izvršni direktor Display Supply Chain Consultants, Ross Young, ima nove informacije o iPhone SE+ 5G koje je podelio na tviteru. Proizvodnja displeja za novi model počinje ovog meseca, što znači da Apple može da predstavi SE+ krajem aprila ili početkom maja i da će moći da počne da isporučuje porudžbine u istom periodu.

Novi model će koristiti stari dizajn, prema svim informacijama do sada. Postoji mala neizvesnost da li će nastaviti da koristi isti LCD od 4,7 inča sa Touch ID dugmetom na prednjoj strani. Jedna stvar je ipak jasna, fokus ovog izdanja će biti 5G povezivanje.



Model 2020 SE pokretao je Apple A13 čipset i imao je 4G modem (ista konfiguracija kao serija iPhone 12 od pola godine ranije). Novi SE će dobiti noviji čipset i modem – glasine od pre nekoliko meseci su tvrdile da će koristiti isti Apple A15 čip i Snapdragon X60 modem kao i iPhone 13 serija.

iPhone SE+ 5G bi trebalo da bude lansiran zajedno sa novim iPad Air-om, koji će verovatno pokretati isti A15 čipset. TSMC-ove 5 nm proizvodne linije će biti veoma zauzete, s obzirom na to da je serija iPhone 13 prilično popularna, a dolazi nekoliko novih uređaja zasnovanih na A15 čipsetu, javlja Apple Insider.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: