Pronađi članak:

3. 2. 2022.

iOS 15.4 konačno donosi punu podršku za 120Hz ekrane iPhone 13 Pro serijeiOS 15.4, koji je trenutno u fazi javnog beta testiranja najavljuje još jednu funkciju, koja će konačno iskoristiti puni potencijal ekrana iPhone 13 Pro modela.

Najpre smo saznali da će iOS 15.4 omogućiti Face ID autorizaciju i sa maskom na licu, što do sada nije bilo moguće. Valjda imati na umu da će svoje iPhone sa maskom na licu ipak moći otključavati samo vlasnici iPhone 12 i iPhone 13 serije.Prva pomisao je naravno ona da Apple i na ovaj način pritiska da svoje starije modele zamenite novima, no navodno je reč o nešto naprednijem Face ID hardveru, kojeg posljednje dve generacije iPhone-a imaju naspram starijih modela.

Ekipa koja se upustila u instalaciju iOS 15.4 bete na svoje iPhone 13 Pro sad prijavljuje još jednu novost. Podsetimo, iPhone 13 i 13 Pro opremljeni su Apple-ovim ProMotion ekranima sa podrškom za dinamičko osveženje ekrana do 120Hz.

Do sada su tih super glatkih 120Hz osveženja postizale samo Appleove nativne aplikacije, ali iOS 15.4 beta otkriva da sad sve aplikacije klize pri 120Hz osveženja.

Apple je navodno morao ispraviti nekakav Core Animation bug, koji je onemogućavao tzv. third-party aplikacijama da iskoriste puni potencijal ProMotion panela iPhone 13 Pro i 13 Pro Max modela.

Isprobajte i pokušajte da uočite razliku.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: