Pronađi članak:

3. 2. 2022.

YouTube aplikacija za iOS dobila osveženi video player



Oni koji su od ponedeljka ažurirali i koristili iOS aplikaciju za YouTube, sigurno su primetili novi izgled interfejsa video playera prilikom prikazivanja video zapisa na punom ekranu.

Reč je o osvježenju koje uveliko olakšava ocenjivanje, komentarisanje i deljenje sadržaja, jer je za pristup tim opcijama kod stare verzije aplikacije bilo potrebno napraviti još koji dodatan korak, poput na primer swipe-upa.



Napominjemo da se promena uopće ne primeti kada se video zapis gleda u portretnom prikazu, već samo kad se prikazuje na punom ekranu.

Svakako valja istaknuti i činjenicu da je pregledavanje komentara postalo puno jednostavnije, jer je sada za njihovo otvaranje samo potrebno pritisnuti ikonicu oblačića pored dislajka, dok se nekad za to trebalo izaći iz punog ekrana i otići u portretni prikaz.

Iako nije reč o nekoj revolucionarnoj promeni, ovo osveženje će svakako olakšati iskustvo onih koji često koriste YouTube na svojim pametnim telefonima ili tabletima.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: