Pronađi članak:

24. 3. 2022.

Korisnici novog iPad Air-a se masovno žale na loš kvalitet izrade



Apple je početkom marta predstavio novi iPad Air kojeg pokreće kompanijin M1 čip. Budući da se novi procesor očekivao već duže vreme, zainteresovani kupci su odmah nahrlili da bi na kraju ostali itekako razočarani.

Naime, iako su unutrašnje komponente doživele značajnu nadogradnju, čini se da se to ne može reći i za kvalitet izrade samog uređaja. Na Reddit-u ne prestaju da stižu žalbe na osetno tanje aluminijumsko kućište koje škripi pod prstima, lako savijanje ekrana i "osećaj šupljine" u ruci.



"Naručio sam dva plava iPad Air-a (2022) i ostao sam šokiran. Aluminijumska zadnja ploča puno je tanja nego na iPad-u 4 kojeg takođe imam. Gotovo možete osetiti bateriju pod prstima, a oba iPad-a uz to i škripe kada ih držite u ruci. Vratiću oba", napisao je jedan nezadovoljni korisnik Reddit-a.

Nije trebalo mnogo da na objavu krenu pristizati slični komentari, a neki su korisnici čak objavili i video zapise škripanja kao dokaz njihovih tvrdnji.

"Ako prstima lagano pritisnete zadnju stranu uređaja, možete čuti kako škripi. Dakle, škripu ćete čuti u normalnoj upotrebi iPad Air-a", istaknuo je jedan korisnik. Uprkos brojnim komentarima, recenzije novog iPad-a nisu spomenule lošiju kvalitetu izrade, prenosi MacRumors.

Ali, budući da je reč o zaista velikom broju žalbi, očekuje se da će se tehnološki gigant iz Kupertina uskoro oglasiti o ovom problemu.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itveti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: