Pronađi članak:

22. 4. 2022.

iPhone 14 će imati prednju kameru sa autofokusomPoznati analitičar Ming-Chi Kuo ponovo se oglasio o nadolazećem modelu iPhone 14, a ovog puta je reč o selfie kameri.

Kako tvrdi Kuo, sva četiri modela iPhone-a 14 će imati selfie kamere sa autofokusom i otvorom blende f/1.9.To će biti veliko unapređenje u odnosu na prethodne modele iPhone-a koji su se duže vreme držali selfie kamera sa fiksnim fokusom i otvorom blende f/2.2.

Od navedenih poboljšanja će koristi imati fotografije, video pozivi i aplikacije korištene za live streaming jer će širi otvor blende omogućiti senzorima da "uhvate" više svetlosti, a to bi trebalo rezultirati boljim fotografijama i snimcima tokom dana, kao i u uslovima lošije svetlosti.

Autofokus će omogućiti bolje praćenje objekta i unapređenje dubine polja na fotografijama i videu, posebno u Portrait modu.

O veličini i rezoluciji senzora zasad nema detalja, ali će AF definitivno doneti bolje selfie iskustvo.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: