Pronađi članak:

5. 4. 2022.

Prvi Android telefon sa Lightning priključkomKenny PI Pilonello je modder koji je svojevremeno uspeo ugraditi USB-C ulaz na Apple-ov iPhone telefon, a sada je predstavio svoju novu modifikaciju, Lightning port na Android telefonu.

Instaliranje Lightning porta na Android telefon nije tako lako napraviti kako vam se možda čini, jer su Apple-ovi Lightning kabelovi dizajnirani tako da prepoznaju samo iPhone, pa je kabal morao biti "zavaran" da pomisli kako je spojen na iPhone.

"Lightning kabelovi koje prodaje Apple nisu glupi", rekao je Kenny. "Oni će puniti samo Apple uređaje. Stoga sam morao da pronađem način da prevarim kabal da pomisli da je priključen na Apple uređaj. A cela stvar mora stati u telefon, što je samo po sebi još jedan izazov."

Još uvek nije jasno kako je to tačno postignuto, jer Kenny tek treba da objavi novi video koji objašnjava kako je uspeo da natera Lightning port da radi na Android telefonu. Biće zanimljivo videti kako je Android telefon uspeo uveriti kabal za punjenje da je spojen na Apple uređaj, pa za sada možete pogledati samo da se isti Lightning kabal koristi na iPhone-u i Android telefonu, kao što možete videti u ovom videu.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: