Pronađi članak:

16. 4. 2022.

Šta bi sve mogao da donese Apple Watch Series 8?



Najnoviji pametni sat kompanije Apple, Watch Series 8, trebalo bi da se pojavi pred publikom u drugoj polovini 2022. godine. Očekuje se da će biti lansiran uporedo sa iPhone 14 serijom mobilnih telefona, što bi otprilike značilo da ga očekujemo na jesen. Međutim, već u ovom trenutku je poznato nekoliko zanimljivih informacija o tome šta bi ovaj novi pametni sat kompanije Apple mogao da donese korisnicima.

Za početak, nema nikakvih promena vezanih za naziv ovog uređaja i pretpostavlja se da će se kompanija Apple držati ustaljene prakse. Dakle, očekuje nas Apple Watch Series 8. Uz to, moglo bi da se desi da će se tokom godine pojaviti i srednja kategorija Apple pametnih satova, SE serija, ali o tome sada nema nikakvih zvaničnih ni nezvaničnih informacija. Dakle, pretpostavlja se da će se Apple Watch SE pojaviti u nekom trenutku nakon novog iPhone SE mobilnog telefona.



Što se tiče operativnog sistema koji će ovaj pametni sat koristiti, to će najverovatnije biti potpuno novi operativni sistem pod naziom watchOS 9. U ovom trenutku ne postoje nikakve bitnije informacije vezane za ovaj OS, ali više toga će se najverovatnije pojaviti tokom konferencije za developere kompanije Apple koja se tradicionalno održava tokom juna meseca.

Što se tiče tačnog datuma predstavljanja ovog uređaja, uzimajući u obzir standardne prakse i istoriju lansiranja Apple Watch uređaja, to bi najverovatnije trebalo da bude tokom meseca septembra.

Dizajn ovog pametnog sata mogao bi doneti neke interesantne promene. Najviše se šuška o tome kako bi ovaj sat mogao da ima ravne ivice za koje se govorilo da je trebalo da se pojave na Watch Series 7, ali nisu. Dakle, sada bi moglo biti pravo vreme. Uz to, govori se i o dodavanju nove veličine displeja pored postojeće dve kako bi se korisnicima pružio još veći izbor, javlja Pocket-Lint.

Od ostalih informacija, govori se senzoru koji bi korisnike upozoravao o povišenoj telesnoj temperaturi, kao i na novom čipsetu dizajniranim da radi upravo sa novim pametnim satom. Na kraju, očekuju se i unapređenja unutar Health aplikacije, kao i brojne nove softverske sposobnosti. Pa, da sačekamo mi tu jesen.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: