Pronađi članak:

21. 5. 2022.

Fortnite se vratio na iPhone i iPad, evo kako da ga igrate



Mega popularna igrica Fortnite ponovno se vraća na ekrane Apple-ovog iPhone-a i iPad-a, nakon što je pre dve godine proteran iz App Store prodavnice. Evo kako igrati Fortnite na iPhone i iPad uređajima.

Fortnite nije u App Store prodavnici otkako je isteran na leto pre dve godine jer je Epic Games zaobilazio plaćanje provizije Apple-u za kupovinu kroz igru. Na isti način, Fortnite je nestao i iz Google-ovog Play Store-a.



Epic Games je svoju igru ponudio putem sopstvene web stranice, što je Fortnite ubrzo vratilo na Android telefone, ali takve opcije na iOS uređajima nema.

Iako još nije u App Store prodavnici, a verovatno ni neće tako skoro, Fortnite se sad vraća na ekrane iPhone i iPad uređaja na posredan način.

Naime, putem servisa GeForce NOW, na ekranima iPhone i iPad uređaja opet je moguće igrati Fortnite kroz Safari web browser uz punu podršku za dugmiće na ekranu.

Igrica se zapravo vrti na GeForce NOW serverima pa će iskustvo uveliko zavisiti o kvalitetu internet veze, a može se igrati i na starijem hardveru.

Fortnite na ovaj način na iPhone-ima možete igrati i besplatno, doduše sat vremena dnevno. Za neograničeno igranje moraće plaćati GeForce NOW pretplatu, koja košta 10 odnosno 20 eura mjesečno.

Fortnite na iPhoneu možete isto tako dobiti i putem Xbox Cloud Gaming servisa.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: