Pronađi članak:

2. 8. 2022.

iPhone-ov AlwaysON ekran će biti potpuno drugačiji od drugihSve više informacija upućuje na to da će iPhone 14 Pro modeli dobiti AlwaysON ekran. Naravno, biće sasvim drugačiji od drugih.

AlwaysON ili stalno uključen ekran na Android telefonima već je dugo godina izuzetno praktičan prikaz točnog vremena i obaveštenja. Naročito je tako otkako su notifikacione LED lampice iz nekog razloga otišle u zaborav.Samsung ga je prvi implementirao na svoje Galaxy Android-e. Nakon njih počeli su ga koristiti i drugi telefoni sa OLED ekranima.

Apple je implementaciju AlwaysON ekrana odlagao sve do sada, a iako se očekivalo da će ga dobiti iPhone 13 Pro modeli sa Pro Motion ekranima, nisu ga dobili.

iPhone 14 Pro modeli bi trebali da dobiju još štedljivije ekranske panele, koji stopu osveženja mogu spustiti sve do 1Hz.

iOS 16 beta takođe najavljuje AlwaysON prikaz, a sad konačno imamo i video koji otkriva kako će izgledati.

Apple će to naravno izvesti drugačije, a hoće li biti i bolje, tek ćemo videti.

Prema ovom videu, Apple-ov se AlwaysON neće prikazivati na crnom ekranu, već će zatamniti odabrani lockscreen wallpaper i prikazivati ga u podlozi.

S obzirom da će osvežavati samo jednom u sekundi, ne bi trebao da ima jak uticaj na autonomiju.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: