Pronađi članak:

13. 7. 2023.

iPhone 15 Pro stiže u novoj boji



iPhone 15 serija kompanije Apple trebala bi se pojaviti u septembru ove godine, a fanovi s nestrpljenjem očekuju dolazak nove linije telefona. Serija će se sastojati od četiri modela: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max. Tokom godine procurele su brojne informacije i izveštaji koji otkrivaju dizajn, cene i boje budućih uređaja.

Prema nedavnom izveštaju sajta MacRumors, iPhone 15 Pro će predstaviti novu boju. Telefon će imati tamnoplavu nijansu sa suptilnim sivim tonom. Renderi ove boje su objavljeni u saradnji sa Unknownz21, pružajući korisnicima uvid u ono što mogu očekivati.



iPhone 15 Pro će koristiti titanijumski materijal, slično kao iPhone 12 Pro modeli, ali sa nešto tamnijom nijansom. Ova boja je već korišćena na prototipovima uređaja, što ukazuje na veliku verovatnoću da će se naći u finalnoj liniji proizvoda.







Što se tiče dizajna, iPhone 15 Pro modeli će imati sličnost sa svojim prethodnikom, iPhone 14 Pro. Međutim, biće nekih manjih razlika, kao što je potencijalno zamenjivanje prekidača za isključivanje zvuka sa multifunkcionalnim tasterom za isključivanje zvuka. Još jedna primetna promena je uvođenje USB-Type C porta, koji će zameniti Lightning port prisutan u prethodnim modelima.

Entuzijasti za tehnologiju mogu se takođe radovati uključivanju nove periskopske kamere u iPhone 15 Pro modele. Ovi uređaji se očekuju da će biti pokretani veoma iščekivanim A17 čipovima, koji će pružiti unapređene performanse i mogućnosti. S obzirom na sve ove nove funkcije, očekuje se da će buduća serija iPhone 15 biti skuplja, posebno model Pro Max.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: