Pronađi članak:

21. 11. 2023.

Ovako bi mogao da izgleda Apple iPhone SE 4



Već neko vreme kruže glasine o novom Apple-ovom modelu iPhone SE. Kompanija još uvek nije otkrila bilo kakve zvanične detalje u vezi sa nadolazećim iPhone SE 4, ali nedavno su se pojavili konceptualni renderi ovog pametnog telefona.

Konceptualne slike su podelili AppleTrack i @concept_central. U nedavnom izveštaju, pokrili smo glasine u vezi sa iPhone SE 4 koji bi trebao da ima dizajn sličan iPhone-u 14. Telefon će imati veliki urez za Face ID tehnologiju i USB Type-C port. Sada, najnoviji konceptualni render iPhone SE 4 takođe prikazuje ove dizajnerske elemente.





Gledajući slike, prednji deo iPhone SE 4 izgleda identično kao iPhone 14, sa ravnim ivicama i zaobljenim uglovima. Navodno, ovaj model će imati OLED ekran od 6.1 inča, mada nije jasno da li podržava ProMotion tehnologiju od 120Hz. Iako se gigant iz Cupertina udaljava od velikog ureza na svojim nedavnim iPhone modelima, očekuje se da će SE modeli zadržati ovaj dizajn jer su ovi telefoni pristupačnija opcija brenda.

Sa druge strane, zadnja strana telefona ima samo jedan senzor kamere. iPhone SE 4 bi mogao da ima primarnu kameru od 48 megapiksela na poleđini. Još jedan značajan dizajnerski element je USB Type-C port na dnu telefona, što ga usklađuje sa nedavnim iPhone 15 modelima. Pretpostavlja se da će iPhone SE 4 biti lansiran krajem 2024. ili početkom 2025. godine. Dakle, ostanite uz nas za više informacija.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: