Pronađi članak:

25. 12. 2023.

Apple M3 MacBook Air možda izlaze u martu 2024. zajedno sa novim iPad Pro i Air modelimaApple navodno planira velike hardverske novitete za početak sledeće godine, pa tako možda već u martu vidimo M3 MacBookAir, ali i nove iPad Pro i Air modele

Apple M3 MacBook Air možda izlaze u martu 2024. zajedno sa novim iPad Pro i Air modelima Kompanija Apple planira da obnovi svoju hardversku liniju navodno već u martu 2024. godine, a među novitetima bi trebalo da se nađe sledeća generacija iPad Pro i iPad Air uređaja, zajedno sa novim M3 MacBook Air laptop računarom. To tvrdi poznati novinar koji prati Apple i Android scenu Mark Gurman, a dodaje da ćemo za Mac Studio i Mac Pro uređaje sa novim M3 čipsetom ipak morati da sačekamo još neko vreme, jer oni možda ne izađu sve do 2025. godine.Uz lansiranje novih iPad uređaja, Apple planira da napravi jasnu razliku između modela kako bi izbor bio manje zbunjujući za potrošače, piše Gurman. On očekuje da će iPad Pro dobiti novi M3 čip, OLED ekran i da će biti dostupan u dva različita formata, dužine dijagonale: 11 i 13 inča. Apple bi takođe trebalo da predstavi novu Magic Keyboard tastaturu samo za Pro model.

Sa druge strane, novi iPad Air uređaj bi trebalo da stigne u verziji dužine dijagonale ekrana od 10,9 inča, kao i u novoj opciji od 12,9 inča, koristeći uzgred M2 čip. Ove promene treba da naprave razlike između visokih, srednjih i standardnih iPad uređaja, kako bi ljudi lakše odlučili koji im najviše odgovara.

Kada je u pitanju M3 MacBook Air, Gurman piše da će on najverovatnije doći u standardnim veličinama ekrana sa dijagonalama od 13 i 15 inča. Po njegovom izlasku koji će verovatno biti u martu, Apple možda i povuče svoj M1 MacBook Air model iz 2020. godine.

Apple M3 MacBook Air možda izlaze u martu 2024. zajedno sa novim iPad Pro i Air modelima Apple Ovo takođe znači da će visokopozicionirani modeli računara Mac Studio i Mac Pro očigledno biti poslednji koji će dobiti nadogradnju na najnoviju liniju M3 čipova.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook iTwitter mrežama.

izvor: benchmark.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: