Pronađi članak:

15. 12. 2023.

WhatsApp dodaje podršku za glasovne poruke koje nestajuOva opcija za glasovne poruke, koja bi se možda trebala zvati "Jednokratno slušanje", funkcioniše slično kao i za fotografije i video zapise. Audio poruka koju pošaljete ne može biti ponovo odslušana od strane primaoca nakon što je otvorena, niti sačuvana na njihovom telefonu. Pošiljalac takođe ne može da je ponovo presluša nakon slanja.

Poruka sa jednokratnim pregledom za glasovne poruke će prikazati oznaku "Opened" nakon što je primalac otvori, pod uslovom da je primalac uključio opciju za potvrdu čitanja.  1. Kako poslati jednokratnu glasovnu poruku na WhatsApp-u?
  2. Otvorite pojedinačan ili grupni čet
  3. Dodirnite mikrofon
  4. Povucite prstom nagore da biste zaključali snimanje
  5. Dodirnite i držite za snimanje
  6. Dodirnite ikonu jednokratnog pregleda (kada postane zelena, nalazite se u režimu jednokratnog pregleda)
  7. Dodirnite dugme za slanje


WhatsApp kaže da će radi doslednosti sa jednokratnim pregledom fotografija i video snimaka, glasovne poruke sa ovom opcijom biti označene ikonom "jednokratno". Takođe, podrazumevano su krajnje šifrovane od kraja do kraja.

Opcija jednokratnog pregleda glasovnih poruka će se postepeno uvoditi širom sveta tokom narednih nekoliko dana.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: