Pronađi članak:

21. 4. 2015.

iOS 8.4 beta 1 je uspešno jailbreakovan [VIDEO]



Poznati haker Stefan Eser poznatiji kao i0n1c je objavio vide u kome pokazujeiOS 8.4 beta 1 jailbreak na iPhoneu 6. U njemu se lepo vidi Cydia na Home ekranu kao i Apple Watch aplikacija i nova redizajnirana Music aplikacija koji dokazuju da je iOS autentičan.

Propust je otkrio posle SyScan 2015 sigurnosne konferencije održane u martu ove godine u Singapuru. On je rekao da propust koji je upotrebljen nije nov u iOSu već je u kodu praktično zauvek ali da kod za jb nema nikakve veze za prethodnim CyberElevat0r kodom za iOS 7.1.1 niti imaju zajedničke linije koda.




Znajući i0n1c-a nema sumnje da se radi o pravom jailbreaku. Ali isto tako znajući njega ne očekujte javu verziju alatke koja svima omoguća jailbreak jer on nije izbacio jailbreak za javnost još od iOS 4.3.1 iako je uspešno probio više verzija posle toga. On je ovo napravio za sebe kako bi otkrio propuste i na to je veoma ponosan.

Ako želite da budete obavešteni kada izađe jailbreak za širu javnost obazno nas dodajte na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Demo jailbreak iOS 8.4 beta 1 na šestici pogledajte ispod:



Sve u vezi jailbreaka možete pronaći u našoj galeriji. Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: