Pronađi članak:

9. 6. 2015.

Apple Music - Sve što trebate da znate



Juče je predstavljen očekivani Apple Music novi revolucionarni muzički servis, globalni radio 24/7 i novi način komunikacije umetnika sa publikom.

Muzički servis




Njega vode svetski muzički eksperti pa će izbor i preporuke biti dobre u svakom trenutku. Biće vam dostupna i vaša iTunes biblioteka. Desetine miliona pesama na iTunes prodavnici su dostupne za strimovanje i online slušanje. Možete deliti plejliste, albume i spotove.

24/7 globalni radio

Apple Music ima globalnu radio stanicu koja će prenositi neprestano u preko 100 svetskih zemalja. Intervjui, muzika, program, vesti i kultura. Svi korisnici će slušati isti program bez obzira gde se nalaze.

Connect

Apple Music će omogućavati izvođačima da komuniciraju sa fanovima. Objavljuju najnovije trake, fotke, nove remise itd. Možete lajkovati ili komentarisati svoje favorite.

Manji umetnici takođe mogu deliti muziku na Apple Music servisu da ih čuje ceo svet.

Cena i dostupnost

Počev od 30. juna Apple Music će početi sa tromesečnom besplatnom promocijom, posle čega kreće naplata 9.99 dolara meselno. Postoji i porodični plan koji mogu da koriste do šest članova po ceni od 14.99 dolara mesečno.

Biće dostupan u 100 svetskih zemalja.

Pojaviće se u sklopu iOS 8.4 verzije za iPhone, iPad i iPod touch i Mac, a za Windows i Android se očekuje na jesen.







Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor:

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: