Pronađi članak:

20. 8. 2015.

Uskoro stižu novi Apple Magic Mouse i bežična tastatura



Apple obično jednom godišnje ažurira svoju ključnu liniju proizvoda, ali kompanija iz Kupertina već neko vreme nije obraćala pažnju na svoje legendarne ulazne uređaje - Magic Mouse i bežičnu tastaturu.

Magic Mouse nije ažuriran još od 2009. godine, dok tastatura još duže nije dobila apdejt. Bez sumnje, ima dosta onih koji bi voleli da vide novi Magic Mouse i bežičnu tastaturu, a izgleda da Apple za nih ima nešto u pripremi.





Otkriven je jedan regulatorni listing, a u njemu se može videti da će Magic Mouse i bežična tastatura biti lansirani u bliskoj budućnosti. FCC listing ukazuje na novu bežičnutastaturu i Magic Mouse 2. Za sada iz listinga nije najjasnije kakav će eksterni dizajn ovih periferija biti, ali se zna da će imati internu nadogradnju. Nove periferije će sada imati podršku za Bluetooth 4.0, a mogle bi eliminisati potrebu za AA baterijama jer bi mogle doći sa integrisanim lithium-ion baterijama.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: