Pronađi članak:

27. 3. 2017.

Besplatna aplikacija nedelje – Musemage [DOWNLOAD]



Vreme je da pogledamo koja aplikacija je postala besplatna ove nedelje. Ako ste pomislili da se aplikacije za kameru ne pojavljuju često u okviru ove promocije – bili ste u pravu.

Red je došao na Musemage. Musemage je zanimljiva i korisna aplikacija koja pruža mnogo različitih mogućnosti za menjanje i snimanje video snimaka i fotografija, a često se nalazi na listama najboljih aplikacija. Apple je o njoj napisao sledeće:




Snimanje i uređivanje slika i video snimaka može biti vrlo naporan posao, zadatak Musemage-a je da taj proces umnogome pojednostavi. Ovaj svestran alat omogućava snimanje u HDR ili ručnom načinu rada, što znači da će vaše boje uvek biti izrazite i da možete birati gde ćete fokusirati fotografiju. Želite da dodate filter u realnom vremenu na vaš video snimak? Uz Mousemage je to vrlo jednostavno.



Korisnički interfejs je vrlo dobar, sa mnogim različitim mogućnostima za fotografsanje ili snimanje video snimaka. Možete birati između HDR ili ručnog načina rada kada fotografišete – u manual modu možete odabrati ISO vrednost, otvor blende i fokus, a naravno možete dodati i filtere kako biste vašu fotografiju učinili još boljom.



Iste mogućnosti imate i dok snimate video snimke, što je vrlo impresivno. Na raspolaganju su širok spektar boja i mogućnosti: pozadina može biti jednobojna, možete uređivati lica, snimati video sa mnogo različitih efekata, u crno-belom filteru, ili sa stabilizacijom (koja radi dosta dobro). Možete menjati i boje, kako biste dobili “WOW” efekat, u zavisnoti od kompozicije. Takođe, imate korisnu timelapse opciju, kao i opciju usporenog videa.



Sve u svemu, reč je o vrlo zabavnoj besplatnoj aplikaciji. Verovatno već imate slične aplikacije na svom telefonu, ali Musemage se definitivno isplati preuzeti – pogotovo zato što ćete uštediti 4 evra. Da bi aplikacija najbolje funkcionisala neophodno je da posedujete iPhone 5s, iPad Air ili novije uređaje.






Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: