Pronađi članak:

5. 6. 2017.

Besplatna aplikacija nedelje: The Robot Factory [DOWNLOAD]



Ovaj petak označava početak poslednjeg vikenda pre WWDC-a. Ako ne znate kako da potrošite vreme do početka sledeće nedelje, isplati se da probate besplatnu aplikaciju. Apple je odabrao aplikaciju prvenstveno namenjenu deci, pod imenom The Robot Factory.

Možda će ime Tinybop mnogima zvučati poznato, najverovatnije zato što je njihova igra The Robot Factory proglašena najboljom igrom za iPad 2015. godine. Pored toga, App Store ima veliki broj njihovih igara, namenjenih prvenstveno deci. Evo šta je Apple napisao o najnovijoj besplatnoj aplikaciji:





Deca (i svi koji se tako osećaju) mogu osloboditi naučnika u sebi pomoću ove očaravajuće igre, koja nudi milione različitih kombinacija za stvaranje mehaničkih kreacija. Bilo da pravite robota na točkovima sa laserskim pištoljima umesto ruku, ili veselog automata koji skakuće na federima, možete ga odvesti u šetnju šumom i testirati, a možda i otkriti kako da ga poboljšate. Iako The Robot Factory uči o nekim zanimljivim osnovama fizike, mi volimo da ga igramo zato što je zaista zabavan.



Radi se o jednostavnoj igri namenjenoj prvenstveno deci između šest i osam godina. Imate više od 100 različitih robotskih delova u različitim kategorijama (noge, glave, ruke, itd.), i možete ih spajati i kombinovati kako želite. Kada dovršite vaše remek-delo crvenih očiju, opremljeno kružnom testerom i svetlosnim mačem, možete odabrati idealnu paletu boja za njega i poslati ga napolje.

Tada možete pomerati vašeg robota u levu ili desnu stranu, a – ako ste bili maštoviti i dali mu krila – može i da poleti, i tako da otkriva svet. Sve aktivne elemente možete uključivati i isključivati u donjem levom uglu. Nakon nekog vremena, baterija vašeg robota će se isprazniti, a možete ga i polomiti ako ne budete dovoljno pažljivi: u tom slučaju, možete se vratiti u radionicu i bolje ga optimizovati. Postoje i dodaci, poput snimanja zvuka robota. Na raspolaganju imate i opširna uputstva na engleskom, koja vam mogu pomoći da se snađete u ovom čudnom robotskom svetu.

Ne tvrdimo da će vas The Robot Factory okupirati satima, ali može vas zabaviti neko vreme. Sa druge strane, sigurni smo da će ciljna publika uživati u ovoj igri jako dugo. Možete dobiti i nalepnice za iMessage. Sada kada je besplatna, uštedećete 4.5 evra.




Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: