Pronađi članak:

26. 9. 2017.

Novi Apple proizvodi iz ruke [VIDEO]



Jedna stvar je videti nove uređaje u rukama Apple-ovih lidera tokom prezentacije na Keynote-u, ali nešto sasvim drugo je videti ih u akciji. Hiljadu srećnih novinara je pozvano u Apple Park, gde su imali priliku da snime sve nove proizvode i njihove funkcije. Evo nekih od njihovih video zapisa.

iPhone X

Ne možemo drugačije nego da započnemo sa iPhone-om X. Svi su se zaljubili u novi vodeći Apple-ov uređaj čim su ga ugledali, a i mi jedva čekamo da ga uzmemo u ruke. Ovde možete pogledati naš članak o uređaju, a za još bolji doživljaj uživajte i u nekoliko video zapisa.

Marques Brownlee



9to5mac



Jonathan Morisson



iPhone 8 i 8 Plus

Hm, hm… Naše mišljenje je da bi ovim novim uređajima bolje pristajao naziv 7s, barem ako je suditi po funkcijama i novim mogućnostima. Ali staklena poleđina zaista diže dizajn uređaja na novi nivo. Definitivno možemo reći da lepota iPhone-a 8 ostavlja bez daha, a sledeći video zapisi to i dokazuju. Takođe, nemojte preskočiti naš osvrt na ta dva nova uređaja.

Engadge



TechCrunch



Apple Insider



Apple Watch Series 3

Apple je odlučio da prekine tradicionalan dvogodišnji ciklus predstavljanja Apple Watch-a, pa sada imamo novu, treću seriju, samo godinu dana nakon Series 2. Spolja nema dramatičnih promena, ali unutrašnjost je puna novih funkcija. Ekipa iz Kupertina sada napokon može opravdano reći da postoji razlog za nošenje Apple Watch-a i da on nije samo modni dodatak za bogataše. Zaista nam se sviđa naprednija metoda praćenja pulsa i nove statistike, i nadamo se da će Apple Watch uskoro postati centralni uređaj za brigu o zdravlju. Ovde možete pročitati činjenice, ali pogledajmo prvo neke snimke.




The Verge



CNet



Apple Insider



Apple TV 4K

Još uvek nemamo snimke ovog uređaja u punoj akciji, pa se za sada morate zadovoljiti tehničkim detaljima.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: