Pronađi članak:

30. 7. 2018.

iPhone X Plus i 6.1” model uhvaćeni na kameri



Poznati “leaker” objavio je fotografije novih “dummy” modela koje prikazuju dva člana novog trojca čije se lansiranje očekuje u septembru.

Informacije koje pristižu pred lansiranje novog iPhone-a su prilično očekivane. Početkom godine, pojavile su se prve glasine koje uglavnom potiču od Ming-Chi Kuoa i Marka Gurmana. Zatim, u proleće, ove glasine je upotpunilo nekoliko manje poznatih izvora. U isto vreme, spomenuti Apple prorok takođe dodaje nekoliko informacija.




Sredinom leta, nekoliko fotografija je ugledalo svetlost dana. Na prvi pogled, reč je o konceptima zasnovanim na glasinama. A sada, nešto više od mesec dana pre zvaničnog lansiranja, dolazimo do dummy faze.

Potvrđeno je da to NISU stvarni uređaji.



Dummy modele su ranije proizvodili različiti – uglavnom kineski – proizvođači maski, za sopstvene potrebe. Kada je reč o dizajniranju dummy modela, možemo se osloniti na tračeve iz lanca dobavljača, jer je proizvodnja maski veoma unosan posao, a lansiranje se bliži. Stoga su se u većini slučajeva njihove informacije pokazale tačnim.

Na novim fotografijama nema novih informacija. Na njima se nalaze iPhone X Plus i 6.1” model, slikani iz različitih uglova. Svrha fotografija je prikazivanje veličine uređaja u odnosu na vašu ruku.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: