Pronađi članak:

3. 4. 2021.

iPhone SE dobija 6.1-inčni ekran sa rupicom umjesto ureza



Apple iPhone SE je kreiran kako bi bio kompaktnija i pristupačnija verzija iPhone-a, ali kako Apple napreduje ta razlika između pristupačnih i premijum verzija telefona se smanjuje. Analitičar Ross Young sada tvrdi da bi u narednim godinama iPhone SE mogao dobiti povećanje displeja.

Prema navodima Younga, Apple će zadržati 4.7-inčni displej do 2022. godine, ali bi on 2023. godine mogao biti povećan na 6.1 inč. Takođe, tvrdi se da će iste godine Apple malo izmeniti i dizajn telefona.



iPhone SE i dalje zadržava home taser umesto dizajna sa punim ekranom, s obzirom na to da je zasnovan na iPhone 8 dizajnu. Ipak, Young tvrdi da bi 2023. godine Apple mogao implementirati displej punog ekrana sa punch-hole otvorom za kameru i na iPhone SE modelu.

Pomenute informacije je potrebno uzeti sa rezervom, s obzirom na to da je poprilično rano za spekulisanje o specifikacijama iPhone SE modela za 2023. godinu.







Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: