Pronađi članak:

14. 9. 2014.

Evo kako da probate iOS 8 na vašem iUređaju već danas! [UPUTSTVO]



Kao što znate zvanična iOS 8 verzija izlazi 17. septembra, a jedini koji već omgu da je instaliraju su programeri. Ako ne možete da se strpite do tada, danas ćemo vam pokazati kako da instalirate iOS 8 GM na svoje iUređaje bez programerskog naloga.

Evo šta je sve novo u iOS 8



iOS 8 GM verzija je finalna verzija za testiranje, tako da ne bi trebalo da bude problema u radu.

VAŽNO: Iako je uputstvo testirano bez problema moramo da se ogradimo i da vas upozorimo da ako napravite bilo kakvu štetu ne krivite nas. Ponavljamo, uputstvo je testirano tako problema ne bi trebalo da bude. Dalje, jailbreak za iOS 8 NE POSTOJI tako da ne računajte na dodatke sa Cydije. Ono što je pozitivno je da do 17. eptembra možete da vratite na iOS 7 ako vam iOS 8 ne odgovara. Posle toga moraćete da ostanete na iOS 8. Ako želite da se igrate sa osmicom, sada je pravo vreme.

Pre početka skinite odgovarajući iOS 8 ya vaš iUređaj sa ove adrese. Vodite račina da skinete za tačan model jer u suprotnom neće uspeti.



Javite nam šta vam se dopalo u iOS 8 i kako radi na vašem iUređaju.

Pogledajte šta sve donose novi iPhone 6/6 Plus modeli, Apple Watch pametni sat/fitnes uređaj i najnoviji operativni sistemi iOS 8 i Mac OS X Yosemite.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

1 коментар:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: