Pronađi članak:

22. 10. 2014.

Kako izgleda Apple Pay u stvarnom svetu? [VIDEO]Apple je juče objavio iOS 8.1, a on je došao sa mogućnošću za upotrebe Apple Pay funkcije na iPhone 6 ili 6 Plus telefonima.

Sajt Techcrunch je odlučio da isproba mogućnosti bezkontaktnog plaćanja kod prodavaca koji već primaju Apple-ovo mobilno plaćanje bazirano na NFC-u: Walgreens i McDonald’s.Priprema iPhone 6 Plus telefona za Apple Pay je trajala jedan minut. Otvori se Passbook aplikacija, pritisne "Add", odredi kreditna/debitna kartica u meniju, a sve kao forma unošenja broja vaše kreditne kartice, datuma isteka i bezbednosnog koda.

Takođe je tu opcija da se skeniraju detalji vaše kartice pomoću kamere - što traje jednu sekundu. Nakon ovog podešavanja, vi ne morate više da otvarate Passbook kako bi koristili Apple Pay.

U Walgreensu je sve funkcionisalo izuzetno lako. Potrebno je samo da držite prst na Touch ID i pritisnete ga na određenom delu platnog terminala. To je trajalo sekund, a isti postupak zabeležen je i u McDonald’s kompaniji.Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: