Pronađi članak:

10. 11. 2014.

LockGlyph: Zanimljiva animacija za otključavanje iUređaja pomoću Touch ID



Kada otključavate vaš uređaj pomoću Touch ID senzora, proces se obavi čim vaš otisak prsta bude prepoznat, bez animacija. Ukoliko tu proceduru želite začiniti, na Cydiai je dostupan novi tweak pod nazivom LockGlyph.

LockGlyph uvodi zanimljivu animaciju prilikom otključavanja vašeg uređaja putem Touch ID tehnologije, a reč je o Apple Pay Touch ID animaciji koja je u ovom slučaju preseljena na Lock Screen.

Počinje sa prigušenom ikonom otiska prsta, da bi počela više svijetliti u trenutku kad se skenira otisak prsta. Kada se otisak prsta prepozna prikaže se poznati simbol kvačice štrihera.





Tweak počinje sa radom odmah po instalaciji a opcije za podesavanje su nepostojeće. U Settings aplikaciji prisutan je samo virtuelni taster pomoću kojeg možete upaliti ili ugasiti tweak. Da bi ga instalirali potreban vam je neki od uređaja sa Touch ID senzorom (iPhone 5s, 6, 6 Plus te iPad Air 2 ili iPad mini 3), i iOS 8 instaliran na uređaju. LockGlyph možete besplatno preuzeti sa BigBoss repozitorija.



Još zanimljivih dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

2 коментара:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: