Pronađi članak:

25. 12. 2014.

CNN: Tim Kuk je CEO godineCNN je nedavno proglasio Tima Kuka za CEO-a godine, što nije veliko iznenađenje ako se uzme u obzir vrednost kompanije iz Kupertina u ovom trenutku.

Ono što je izazvalo više pažnje, jeste drugo mesto na ovoj listi, koje zauzima Džon Čen, CEO kompanije BlackBerry.Prošle godine u ovo vreme, većina ljudi je smatrala da je BlackBerry propao, te da će ostati samo ikona prošlosti. Ipak, Džon Čen je preokrenuo situaciju kada je došao na kormilo kompanije.

Lansirao je BlackBerry Passport i BlackBerry Classic modele telefona, počeo je da unovčava BBM servis za slanje poruka koji sada ima 91 milion pretplatnika.

Akcije BlackBerry-ja su porasle za impresivnih 35 odsto ove godine i više se ne sumnja da će kompanija preživeti. I sam Čen je nedavno istakao da je 99 odsto siguran da će BlackBerry odoleti tržišnim izazovima.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: