Pronađi članak:

17. 12. 2014.

Predix: Prikazivanje vremena za koliko će se baterija napuniti ili isprazniti [CYDIA]



Mnogi korisnici pametnih telefona opsednuti su pregledom stanja baterije njihovih uređaja kako bi preduhitrili gašenje ljubimca u džepu. U vreme kada smartphone menja računare za veliki broj korisnika svaka dodatna informacija o bateriji je dobro došla.

Novi Predix jailbreak tweak za vas meri vreme koje vam je ostalo do gašenja uređaja sa trenutnim punjenjem, kao i vreme koje je potrebno da se baterija u potpunosti napuni.



Reč je o jednostavnom dodatku koji je vizuelno besprekorno implementiran u iOS. Nakon instalacije potrebno je se zaputiti u njegov odjeljak u Settings aplikaciji iz kojeg se mogu podešavati Activator gostovi za prikaz informacija, kao i razni aspekti dodatka kao npr. kao procentualni prikaz baterije ili boje koje se prikazuju na ekranu.


S obzirom da potrošnja baterije zavisi od upotrebe uređaja teško je reći koliko će predviđanja ovog dodatka biti tačna kada se nakačite na neku igru ili Facebook, ali u svakom slučaju vam može pomoći da makar približno procenite koliko će vaš iPhone izdržati među živima. Predix možete kupiti na BigBoss izvoru po cijeni od 1,49 dolara ili ga probati sa nekog od izvora koji sadrži besplatan sadržaj. Utisci?

Još zanimljivih dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: