Pronađi članak:

18. 12. 2014.

RoundDock: Zaoblite uglove iOS Docka [CYDIA]



U galeriji za jailbreak dodatke i aplikacije možemo pronaći sve i svašta ali još nismo videlo da se neko na ovaj način poigrao sa iOS Dock-om i na minimalan način učinio da okruženje na oko izgleda prijatnije.

RoundDock tweak će transformisati ivice dock-a iz uglastog u zaobljeni oblik. Istina je da ljudsko oko ugodnije percepira zaobljene od oštrih oblika pa je i ova sitna intervencija daleko ugodnija od zamagljene trake sa naizgle odsečenim rubovima na šta smo navikli u iOS-u.



Da bi kompenzovao za umanjenu širinu Dock-a, Brogan Miner – developer tweak-a, smanjio je i razdaljinu ikona koje se nalaze u istom. Rezultat ovoga je još bolja vizualna razlika između dock-a i ostatka Home Screena koja je opet dovoljno suptilna da ne bode u oči.


Mogućnosti podešavanja ne postoje i tweak stupa u radni odnos odmah po instalaciji. Srećom kompatibilan je kako sa iOS 7, tako i sa iOS 8 sistemima, a besplatno ga možete preuzeti sa BigBoss izvora u Cydiji. Kako se vama čini ova promena?

Još zanimljivih dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

1 коментар:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: