Pronađi članak:

28. 12. 2014.

Tri najbolje aplikacije za navigaciju



Na tržištu postoji niz aplikacija koje možete koristiti kao navigacijski sistem na pametnom telefonu.

Do odabrane destinacije je najvažnije stići sigurno i bez većih poteškoća, a ovi navigacioni sistemi će vam to obezbediti.



iGO

Ovo je sistem koji u sebi sadrži niz opcija i funkcija. Osim toga što radi u offline modu i ne zahteva internet, poverenje uliva preciznim proračunima i navođenjem. Brz je i podržava mape celog sveta, a najbitnije je da mape možete vrlo jednostavno menjati i ažurirati. Dovoljno je da u folderu "maps" obrišete stare mape i na to mesto kopirate nove. Takođe, ova aplikacija ima i govorna uputstva. Tu je i opcija koja vas obaveštava da se u blizini nalazi benzinska pumpa, restoran, radar i da li ste prekoračili dozvoljenu brzinu. Instalacija ovog sistema je ipak malo komplikovanija, ali ako se obratite dobrom poznavaocu ovih sistema, vaša aplikacija će kroz pola sata biti spremna za rad.

Google Maps

Ova aplikacija je većini korisnika Android telefona već poznata. Kompanija Google je u svoju aplikaciju uložila pozamašan iznos novca i dovela je skoro do savršenstva. Takođe je dodata opcija kojom mapu možete pripremiti za offline korištenje. Ovim potezom Google Maps aplikacija postala je jedna od najboljih satelitskih navigacijskih aplikacija. Najveća prednost je tzv. "street view" i slike koje su označene za lokaciju na koju ste se uputili. Osim Android telefona, ova aplikacija je dostupna i na Apple i Windows uređajima.

Maps & GPS Navigation by Sygic

Sygic je, bez sumnje, neprikosnoven na polju navigacijskih aplikacija. Ako uzmemo u obzir da se Maps & GPS Navigation by Sygic može naći na marketu i da je instalacija vrlo jednostavna, verovatno bi trebalo da zauzme prvo mesto na ovoj listi. Međutim, nedostatak je to što morate kupiti doživotnu licencu kako biste u potpunosti koristili ovaj navigacioni sistem.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: