Pronađi članak:

30. 1. 2015.

Apple Watch stiže u martu, novi MacBook Air početkom 2015.Poslednje informacija analitičara pokazuju da će Apple Watch biti predstavljen u martu, a tokom prvog tromesečja takođe bi mogao biti prikazan i novi MacBook Air.

Ranije procene su ukazivale na to će Apple Watch biti u prodaji do dana zaljubljenih, ali skorije informacije su pokazale da će se sat ipak pojaviti u martu.U prvom kvartalu 2015. godine Apple bi trebalo da predstavi u potpunosti redizajnirani MacBook Air. Novi Air bi trebalo da ima 12-inčni Retina ekran, a kućište će takođe biti u potpunosti redizajnirano i dodatno smanjeno u odnosu na aktuelne Air laptopove.

I dalje se očekuje da novi Air neće imati ventilatore, odnosno da će hlađenje u potpunosti biti pasivno. To će biti moguće zahvaljujući Intel Core M procesoru, a veruje se da bi novi laptop mogao da poseduje i najnoviji USB Type C konektor.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: