Pronađi članak:

31. 1. 2015.

mt:s centar - Aplikacija za pregled stanja na računu na mt:s mreži [DOWNLOAD]Domaći operater Telekom Srbija je konačno izbacio aplikaciju za iOS za uvid u stanje i kontrolu troškova - mt:s centar.

Aplikacija ima veoma prijatan dizajn i osim kontrole troškova ima i nekoliko dodatnih opcija. Korisnicima omogućava da mnogo lakše i brže dobiju uvid u trenutno stanje, kao i u stanje prethodna tri meseca. A sve to bez pozivanja glupog servisnog koda kao do sada.Sto se tiče stanja imate pregled paketa, preostalih minuta, poruka i megabajta.

Aplikacija mt:s centar pored informisanja o aktuelnim promocijama, omogućava da kupite InoCall vaučer, aktivirate neku od mt:s usluga, aktivirate InoCall tarifnu opciju ili postpaid tarifne dodatke.

Putem aplikacije možete da dopunite prepaid kredit prijateljima ili članovima porodice zaduženjem postpaid broja ili bankovnog računa. U njoj možete da pronađete važne brojeve, da saznate u kojoj je mreži vaš prijatelj, lokacije poslovnica...


Zahteva minimum iOS 6 i možete je preuzeti besplatno sa adrese ispod:


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: