Pronađi članak:

3. 2. 2015.

Ovako će Fasbender i Rogen glumiti Džobsa i Voznijaka u novom filmuPojavile su se prve fotke glumaca Majkla Fasbendera koji će glumiti Stiva Džobsa i Seta Rogena koji će glumiti Stiva Voznijaka u novom biografskom filmu čije je snimanje počelo u januaru.

Ovaj film je baziran na svetskom bestseleru, zvaničnoj biografiji Stiva Džobsa autora Voltera Ajzaksona.Oba glumca su jako talentovana i nadamo se da će film biti bolji nego prethodni film Džobs sa Eštonom Kučerom.

Fasbendera ste mogli da gledate u filmovima X-Men, Prometej, 300, Shame dok je Set Rogen poznat po odličnim komedijama, a trenutno ga možete gledati u The Interview koji je zabranjen u američkim bioskopima.

Inače priča se da su Leonado Dikaprio i Kristian Bejl odbili uloge Stiva Džobsa u ovom filmu.

Glumci koji će još tumačiti uloge su Džef Daniels kao Džon Skali, Ketrin Vaterson kao Krisan Brenan i Majkl Stulbark kao Endi Hercfild.

Pogledajte slike i napišite šta mislite o izboru glumaca i šta očekujete od filma:Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: