Pronađi članak:

6. 2. 2015.

Apple isporučio 73 miliona iPhone-a u poslednjem tromesečju 2014.Ming-Či Kuo, poznati analitičar kompanije KGI Securities, ima dobre veze kada je pribavljanje informacija o kompaniji Apple u pitanju. Oni koji su zainteresovani za Apple i informacije o kompaniji, pomno prate šta Čuo prognozira, a ovoga puta njegova previđanja se odnose na isporuku iPhone uređaja tokom poslednjeg tromesečja prošle i prvog tromesečja ove godine.

Kuo prognozira da je Apple u poslednjem tromesečju 2014. godine isporučio 73 miliona iPhone uređaja. Ovo je povećanje od 43,1 odsto na godišnjem nivou, odnosno 85,4 odsto sekvencijalno u odnosu na treće tromesečje.Kada je prvo tromesečje ove godine u pitanju, predviđa se isporuka od 61,6 miliona iPhone-a, što je povećanje od 41 odsto na godišnjem nivou.

Kuo je obelodanio i prognoze isporuke za iPAd, a one pokazuju u kolikim problemima je trenutno tablet sektor. Kuo ističe da je Apple isporučio 21,4 miliona tableta u četvrtom tromesečju. Iako se radi o povećanju od 73,8 odsto u odnosu na treće tromesečje, isporuka je zabeležila pad od 17,8 odsto u odnosu na isti period 2013. godine.

Za prvo tromesečje ove godine, Kuo predviđa isporuku od svega 10,1 milion iPad tableta. Na kraju, Kuo predviđa lansiranje Apple Watcha u martu, a za tromesečje koje se završava martom, predviđa prodaju 2,87 miliona Apple pametnih satova.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: