Pronađi članak:

4. 1. 2015.

Ignition: Omogućite CarPlay na iPhoneu ili iPadu [CYDIA]



Pored novih iPhone ili iPad modela, ove godine dosta se pričalo o novom Apple CarPlay sistemu koji treba upotrebu iUređaja u autima da učini sigurnijim i praktičnijim.

Najvažnije detalje možete pročitati ovde. Pored toga što će CarPlay sistemi biti ugrađivani u pojedine nove modele automobila, biće moguće kupiti i CarPlay multimedijalni uređaji proizvođača kao što su Pioneer ili Alpine.



Sa cenama od 500$ i više, ti sistemi za naknadnu ugradnju su prilično skupi. Zbog toga je dobro znati da je Adam Bell, jedan od poznatijih jailbreak developera, napravio tweak pod nazivom Ignition, koji od vašeg iPhonea ili iPada može napraviti CarPlay uređaj spreman za upotrebu u autu. Bell napominje da je tweak razvijan sa iPadovim većim ekranom na umu. iPhone uređaji nisu podržani osim iPhonea 6 Plus.

CarPlay okruženje se pokreće putem ikonice koja se po instalaciji pojavi na Home erkanu, a sve funkcije koje inače koristi ovaj sustav mogu se koristiti i ovde.

Ignition možete besplatno preuzeti sa BigBoss izvora i isprobati i na svojim uređajima. Kada probate javite nam utiske u komentarima!

Još zanimljivih tweakova možete pronaći u našoj galeriji.



Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: