Pronađi članak:

24. 1. 2015.

iPhone 6 preživeo pad sa ivice svemira [VIDEO]iPhone 6 zaštićen oklopom proizvođača Urban Armor Gear preživeo je pad sa visine od 30.000 metara.

Smartphone je prilikom padanja dostigao brzinu od 112 kilometara na sat, a najniža temperatura koju je zabeležio bila je minus 56 stepeni. Test je izvršen krajem 2014. godine, a video je objavljen nedavno u sklopu reklamne kampanje za kalifornijsku firmu."Naši oklopi su pravljeni po vojnim standardima, a sada možemo da se pohvalimo testom ispuštanja mobilnog telefona sa ivice svemira", rekao je Steve Armstrong, suosnivač Urban Armor Geara.

Zbog izuzetno hladnog okruženja smartphone se ugasio i zaledio odmah po uzletanju, a prilikom padanja rotirao se brzinom od 150 rotacija po minuti.

Uprkos tome što displej nije bio zaštićen, ostao je netaknut nakon pada.Još zanimljivosti aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: