Pronađi članak:

23. 1. 2015.

Otkriveno koliko će trajati baterija kod Apple Watch-aPrema najnovijem izveštaju koji donosi 9to5Mac, performanse baterije kod Apple Watch pametnog sata koji treba uskoro da bude objavljen neće baš oduševiti korisnike.

Kompanija navodno cilja 19 sati mešovite upotrebe za svoj nosivi uređaj. Aktivna upotreba aplikacija bi dovela Apple Watch do ospega od 2,5 do 4 sata trajanja baterije, dok bi sleeping mod trebalo da pomogne da baterija traje četiri dana. Sve u svemu, pametni sat će verovatno dostići dva do tri dana upotrebe u standby ili low-power modu.Upotreba softvera za fitnes aktivnosti bi trebala da donese četiri sata trajanja baterije, a u režimu časovnika sa ekranom i svim animacijama uključenim, baterija Apple Watcha bi trebalo da traje tri sata. Kako se poručuje, moćan hardver koji ima Apple Watch je glavni razlog za visoku potrošnju energije.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: