Pronađi članak:

6. 1. 2015.

Sa ovom maskom za iPhone 6 napravite iPod ClassicOva maska na preklop za iPhone 6 je dizajnirana tako da od vašeg ljubimca napravi legendarni iPod Classic.

Ovaj koncept će osim izgleda vratiti i iPodov dobri stari click-wheel koji funkcioniše, a i osveženo i poboljšano korisničko okruženje. On sada ima obaveštenja, widgetse i njima možete upravljati bez otvaranja preklopa. Kada se maska zatvori okruženje se smanjuje da se prilagodi manjem displeju na istu foru na koju funkcioniše i Smart Case.Biće dostupan u više boja, napravljen od kvalitetne kože i biće debljine svega 3mm.

Iako je samo koncept u pitanju definitivno će osvojiti mnoge zaljubljenike u legendarni iPod classic sa klik točkićem koji je započeo evoluciju ekrana osetljivih na dodir, a koji je nedavno zvanično prestao da se proizvodi.

Za više informacija posetite oficijelni sajt i pogledajte galeriju u nastavku.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: