Pronađi članak:

13. 1. 2015.

Runtastic PRO na kretko besplatna [DOWNLOAD]Profesionalna verzija najpopularnije aplikacije za trčanje na iOS platformi je na kratko besplatna.

Za one koji ne znaju ova aplikacija vam pomže da pratite progres vašeg trčanja, voženja bajsa ili šetanja. Izračunava brzinu, potrošene kalorije, daje prikaz nagiba terena, sve ovo vrlo precizno uz pomoć GPS sposobnosti iPhonea.
Aplikacija automatski detektuje kada se zaustavite i u tom trenutnku pauzira proces. Možete meriti otkucaje srca ukoliko povežete neki eksterni čitač. Rezultate možete deliti na socijalnim mrežama.

Spremite se za aktivnost na adekvatan način jer aplikacija ima i opcije za prikazivanje vremenskih uslova u vidu temperature, izlazak i zalazak sunca itd.

Ako se razmišljate da li da krenete na trčanje da spržite sve te silne praznične kalorije, ova aplikacija će vam svakako pomoci pri motivacili i praćenju napretka.

Cena je inače 5 dolara a na određeni period ona je besplatna zako klik ispod i preuzmite je!Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: