Pronađi članak:

15. 1. 2015.

Nuntius: Quick Reply za Whatsapp [CYDIA]



Korisnici su za njom vapili godinama, a Apple je im je ispunio želju tek sa iOS 8 – opcija brzog odgovora na poruku bez ulaska u aplikaciju.

Na žalost, API nije dostupan developerima kako bi ga koristili u svojim IM aplikacijama. Za korisnike Whatsapp aplikacije spas dolazi ponovo u vidu jailbreak tweaka pod nazivom Nuntius.



Po instalaciji tweak odmah počinje sa radom, naravno, pod uslovom da imate instaliran Whatsapp na svom uređaju. Meni za brzi odgovor pojavljuje se čim dobijete poruku putem ovog popularnog servisa.

Dakle, mogućnosti za podešavanje, kao i odgovarajućih odjeljaka za istu u Settings aplikaciji nema, niti su realno i potrebni. Ako koristite Whatsapp i ako je vaš iUređaj jailbreakovan, ovaj tweak definitivno zaslužuje instalaciju bez razmišljanja.

Instalacija je besplatna. Nuntius radi besprekorno i da biste ga instalirali moraćete u Cydiji dodati slijedeći repo (odlaskom u Sources/ Edit/ Add):

http://sharedroutine.com/repo/

Kako vam se dopada?

Još zanimljivih Cydia modifikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: