Pronađi članak:

19. 1. 2015.

Home taster za iPhone koji ima ulogu igračkog džojstikaJedan od novijih Apple patenata će svakako zaintrigirati iOS igračku populaciju.

Izgleda da kompanija iz Kupertina traži način kako da poboljša igračko iskustvo na iPhone uređajima, a jedna od opcija je i dodavanje home tastera sa džojstik funkcijama. Prema fotografijama patenta, home taster će biti malo idignut iz svoje standardne pozicije i omogućiće igračima da ga koriste kao dodatni kontroler.Ističe se da će ovaj taster/džojstik obezbediti gotovo istu funkcionalnost kao i regularni gamepad.Aplikacija za ovaj patent je podneta u trećem tromesečju 2013. godine, a sigurno je da je za ovo vreme Apple imao priliku da dodatno unapredi i razvije rešenja za pomenuti džojstik home tatster. Da li će ga implementirati na nekom od narednih iPhone modela, ostaje da se vidi.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: