Pronađi članak:

20. 1. 2015.

VirtualHome 8: Touch ID senzor kao Home dugme [CYDIA]



VirtualHome 8, osvežena verzija starog VirtualHome dodatka, i dalje je obavezan za sve vlasnike iPhonea 5s, 6 ili 6 Plus – dakle sve novije verzije koje podržavaju Touch ID.

Tweak daje dodatnu funkcionalnost Appleovom biometrijskom senzoru, a osnovna funkcija je i dalje simuliranje Home dugmeta.



Dakle, sa instaliranim VirtualHome 8, Touch ID senzor možete koristiti kao Home dugme. U predvodu, dovoljno je samo prstom dodirnuti senzor, a ne pritisnuti ga. Ovaj način rada mnogi bi mogli vidjeti kao prirodniji, a čuvanje fizičkih delova Home tastera od habanja je još jedna dodatna prednost.

Kako bi se izbegle zabune u radu Touch ID senzora, postoji više metoda za rad: jedan dodir, dvostruki dodir, kratko zadržavanje dodira i jedan dodir i kratko zadržavanje. Pored ovoga, moguće je uključiti i opciju da se dodirom na Touch ID senzor upali ekran vašeg uređaja.

Da ne bi došlo do konflikta u smislu stvarne funkcije Touch ID senzora (očitavanje otiska prsta), moguće je rad ovog tweak onesposobiti u aplikacijama u kojim želite.

VirtualHome 8 je odličan dodatak koji na žalost više nije besplatan. Pronaći ga možete na BigBoss izvoru za 1,49$ ili ovde besplatno.

kada probate shvatićete da je ovo mnogo "prirodniji" način upotrebe Home tastera i sigurno ćete ga uvek prvo instalirati posle jailbreak-a.



Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: