Pronađi članak:

17. 2. 2015.

Od sada iWork for iCloud je dostupan za sve, ne samo za Apple korisnikeOd sada svi mogu da koriste iWork for iCloud aplikacije odnosno Pages, Numbers i Keynote bez obzira da li poseduju Apple proizvode.

Apple je odlučio da svima bez obzira na kojoj platformi se nalaze, omogući korišćenje iWork for iCloud aplikacija, baš kao Google Docs. Do sada ste morali da posedujete makar jedan Apple uređaj (iPad, iPhone, Mac...). A sada sve što je potrebno je da otvorite Apple ID.Svi koji otvore nalog dobijaji 1GB besplatnog prostora za čuvanje napravljenih fajlova i pristup sa različitih mašina bilo da je to Windows, Mac ili Linux.

iWork je Apple-ov paket aplikacija poput Microsoftovog Office-a. U iWorku možete otvarati i editovati dokumenta napravljena u drugim aplikacijama Office, OpenOffice... Probajte i sami na adresi ispod:


Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: